Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Zorg ervoor dat de weerspiegeling van de spiegel waardig is

inloopdouche

Spiegels zijn een wonderbaarlijk veelzijdig ontwerpelement dat instant glamour en interesse toevoegt, terwijl het licht wordt gemaximaliseerd en het gevoel van ruimte wordt versterkt.

Decoreren met spiegels is gemakkelijk onder de knie te krijgen – maar je kunt echt alleen het meeste uit hun effecten halen als je de kneepjes van het vak kent om ze correct te positioneren en het juiste gewicht van frame en frame-ontwerp te kiezen. In dit artikel delen we enkele van onze meest geliefde manieren om met spiegels te versieren.

Traditioneel worden spiegels vaak aan de muur gehangen of op een schoorsteenmantel geplaatst om je plafond en tegenoverliggende muren te reflecteren, daarom raden we altijd aan om voor de grootste spiegel te gaan die je je kunt veroorloven om het meeste uit elke lichtstraal van de reflectie van je spiegel te halen.

Zorg er dus voor dat je nadenkt over wat er in de reflectie wordt getoond en kies voor een adembenemende kroonluchter of een fantastische galeriewand met kunstwerken om de wow-factor uit te breiden. De slimme truc van de reflectie betekent dat je nu twee van deze functies hebt, dus hoe krachtiger en mooier, hoe beter.

Durf te gaan voor grotere spiegelverhoudingen

Hoewel een grote foto een kamer kan overweldigen – en vooral een kleine kamer – zal een grote spiegel het tegenovergestelde doen. Zolang het frame niet te omvangrijk is, zal een grotere spiegel alleen maar dienen om een ​​kamer groter en helderder te laten aanvoelen, dus durf een ontwerp te kiezen dat aan de grotere kant is in plaats van een met meer bescheiden proporties.

En als er weinig muurruimte is om een ​​spiegel op te hangen, is een staande spiegel een goede optie.

Kies een framestijl die bij uw schema past

Framegewicht is belangrijk als het gaat om het decoreren met spiegels. Grote, gebeeldhouwde, dichte of donkergekleurde spiegellijsten zijn het meest geschikt voor grote spiegels in grote, traditioneel ingerichte kamers of voor kleine spiegels die je als centraal punt hebt gekozen.

In modernere ruimtes zijn spiegels met een subtielere omlijsting een betere keuze. Als uw kamer bijzonder klein is, zullen spiegels zonder lijst de ruimte verbeteren zonder dat je er last van heeft.