Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Welke provincies hebben de meeste huurwoningen?

Huurwoningen en dan met name sociale huurwoningen zijn erg gewild in Nederland. Er is dan ook een onwijs tekort. Huren in de privé sector is vaak onbetaalbaar door de hoge huurprijs. Sociale huurwoningen lijken dus de oplossing. Deze hebben echter een wachttijd van enkele jaren waardoor je niet snel in aanmerking zult komen hiervoor. Het is ook opvallend dat naarmate je verder naar het noorden gaat, de huizenprijzen zakken. In Drenthe heb je bijvoorbeeld goedkopere koopwoningen dan in Amsterdam. Appartementen te huur Arnhem zijn ook een stuk goedkoper dan een studio in Noordwijk. Klik hier om te kijken naar huurwoningen in Tilburg.

De meeste huurwoningen

In welke provincie maak je nou de meeste kans op een huurwoning? De meeste huurwoningen zijn te vinden in de provincie Zuid-Holland. Dit is logisch aangezien Zuid-Holland ook de meeste inwoners heeft. De stad met de meeste inwoners  is Rotterdam. Mocht je dus opzoek gaan naar een huurwoning, heb je hier de meeste kans. Daarnaast is Noord-Holland de koploper met meeste huurwoningen. Noord-Holland is dan ook de een na grootste provincie van Nederland qua inwoners. Amsterdam is hierbij de grootste stad. Wonen in Amsterdam is echter heel duur. Mocht je goedkoper willen wonen kun je te huur Arnhem opzoeken op het internet. De noordelijke provincies en zuidelijke provincies zijn namelijk het goedkoopst. Klik hier om te kijken naar huurwoningen in Noord-Brabant. 

De laagste prijs

Amsterdam is duidelijk de duurste stad om in te wonen. Dit geldt voor zowel huurwoningen als koopwoningen. De goedkoopste provincie om in te wonen is Groningen. Friesland staat op nummer twee. Gelderland is na Zuid-Holland en Noord-Holland de duurste provincie. Te huur Arnhem is dan ook niet heel goedkoop. In het zuiden wordt het alweer een stuk goedkoper. Noord-Brabant is niet alleen een van de gezelligste, maar ook betaalbare provincies, samen met Gelderland. Klik hier om huurwoningen te kijken in het gezellig Tilburg.