Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Wat is beton ciré?

beton cire

Beton cire, misschien heb je er al een keer van gehoord. Het is tegenwoordig razend populair om te gebruiken in je woning. Het is een betonstuc dat afkomstig is uit Frankrijk en het is een eeuwenoude techniek. Het betekent letterlijk gewreven beton en het kan voor verschillende dingen gebruikt worden. Zo is het betonstuc zeer flexibel en is het ideaal voor vloeren en wanden. Veel mensen denken dat het een gietvloer is, maar het wordt helemaal niet ingegoten. Beton ciré wordt namelijk met de hand aangelegd en zo kun je genieten van alle voordelen. Wat zijn de voordelen van beton ciré? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er meer over te weten komt.

beton cire

Voordelen

Beton ciré wordt vaak gekozen in woningen met een industriële uitstraling. Het is dan ook een prachtige blikvanger, maar dat is niet de enige reden. Er zitten namelijk veel voordelen verbonden aan het gebruik van een beton ciré vloer. Zo wordt de vloer volledig naadloos gelegd en betekent dit dat je de vloer makkelijk kunt schoonmaken. Daarnaast kun je de vloer laten aanleggen in verschillende kleuren en stijlen. Ten slotte, is beton ciré waterdicht en kun je het ook in vochtige ruimtes gebruiken. Dit is ook de reden waarom het zoveel in Franse badkamers wordt gebruikt.

Iedere ondergrond

Een van de grootste voordelen van beton ciré is dat je het kunt combineren met vloerverwarming. De vloer is ook extra dun, waardoor de vloerverwarming beter werkt en sneller opwarmt. Ook is het geschikt voor iedere ondergrond en is daarom de afwerking zo populair. Is de ondergrond van hout gemaakt? Geen probleem, want beton ciré kan hier gewoon overheen worden geplaatst, zodat je nergens last van hebt. Kies een kleur uit die past bij je inrichting, zodat alles aansluit op je wensen en behoefte.