Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Waarom zijn leren meubels geschikt voor ieders huis

barkruk van leer

Nieuwe inrichting

Ben jij in de situatie dat je een keer wat anders wilt in je huis qua interieur en meubels? Dat kan natuurlijk. Als je bijvoorbeeld al tien jaar in je huis woont en vanaf het begin dezelfde meubels en interieur hebt, dan wil je misschien wel een keer wat anders. De trends zijn waarschijnlijk ook al weer anders dan tien jaar geleden.

Wat zijn de huidige trends

Er zijn verschillende nieuwe trends op dit moment. Eén van de trends is momenteel de industriële look. Meubels in de industriële look kenmerken zich door hun robuustheid. Onder een eettafel in industriële look bijvoorbeeld zitten doorgaans mooie dikke poten in de kleur zwart. Het blad is daarbij lekker dik en van hout. Dit blad is vaak niet helemaal vlak maar golft enigszins.

barkruk van leer

Wat past er in ieder huis

Een stijl die in ieder huis past, dat zijn de meubels in leer. Leer is erg praktisch. Je kunt leer namelijk makkelijk en snel schoon maken. Op leren oppervlakken krijg je ook niet snel vlekken.

Leren meubels zijn perfect te combineren met andere items in je interieur zoals kasten en bijzettafeltjes. Dit komt natuurlijk mede door de vele kleuren leer die verkrijgbaar zijn.

Stel je hebt jonge kinderen, dan zijn meubels in leer een uitkomst. Want kleine kinderen willen natuurlijk nog wel eens wat eten of drinken laten vallen op de meubels.

Naast het praktische aspect zijn er ook vele kleuren leer te verkrijgen. Je bent dus totaal niet beperkt wat dat betreft als je voor leren meubels wilt gaan.

Leren meubels zijn bovendien vrij slijtvast. Een goede kwaliteit leer laat niet snel slijtageplekken zien. Dat is met een stoffen meubelstuk vaak eerder het geval.

Eethoek met leren krukken

Als we een tip mogen geven. Kijk eens naar een hoge eethoek waarbij je leren krukken kunt plaatsen. Het gaat dan uiteraard om een hoge eettafel. De hoge eettafel in combinatie met de barkruk van leer geeft een mooi effect. De barkruk van leer zit ook nog eens zeer comfortabel. Je hebt met deze eethoek ook meteen een gezellige bartafel in huis waar je aan kunt borrelen met vrienden.