Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Waar zelfklevende steenstrips zonder lijm gebruiken?

Zelfklevende steenstrips zonder lijm

Er zijn natuurlijk verschillende manieren waarop je een muur kunt gaan aankleden. Zo kun je er voor kiezen om een leuk behangetje op de muur te plaatsen of misschien wel een mooi likje verf. Er zijn zelfs gevallen waar mensen laminaat op de muur plaatsen. Je kunt ook gebruik maken van steenstrips achter kachel. Deze strips zijn dan gemaakt van echt natuursteen, maar dan in een hele dunne laag. Verder wordt dit dan ook versterkt met een laag van glasvezel en natuurlijk een stukje van een zelfklevende strip. Zo hoef je dus zelf helemaal geen lijm te gebruiken. Wel zou je zelf de strip op maat moeten knippen. Dit kun je gemakkelijk doen met behulp van een blikschaar of een slijptol. 

Waar de strips monteren?

Natuurlijk is het ook fijn om te weten waar je de zelfklevende steenstrips zonder lijm allemaal kunt plaatsen. Dit kan namelijk bijna overal. Er is maar één plek waar je het niet kunt plaatsen en dat is bij stromend water. In andere woorden je kunt ze dus niet onder de douche gebruiken. Verder kun je de strips dus wel overal gebruiken. Zo kun je ze op de wc gebruiken en in de keuken. Je zou ze ook nog eens op je slaapkamer of in de woonkamer gebruiken. Niks is te gek en alles is eigenlijk wel mogelijk.

Zelfklevende steenstrips zonder lijm

Niet een hele muur gebruiken

Je kunt er ook voor kiezen om een deel aan te pakken met de zelfklevende steenstrips zonder lijm. Zo kun je ook alleen het stukje om de openhaard bedekken met de strips, of misschien maar één muur in de kamer of badkamer en de rest dan betegelen. Dit zal er dan namelijk ook heel erg mooi uitzien en dus voor een mooi resultaat zorgen.