Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Visgraatvloeren: maak kennis met deze trend

visgraat vloer van pvc

Traditioneel in het verleden, visgraat patroon vloeren is terug met volle kracht in het decoreren. Deze lay-out heeft de meest uiteenlopende stijlen van architectuur- en decoratie professionals bekoord, en kan in bijna elke kamer van jouw huis worden gebruikt.

Het is niet alleen mooi, maar ook super praktisch en je kunt er verschillende kleuren en zelfs maten in gebruiken. Maar hoe kunt je in deze trend investeren? Lees dit artikel verder en ontdek hoe de visgraat vloer van pvc de inrichting van jouw huis kan veranderen!

visgraat vloer van pvc

1. Een modern tintje aan jouw huis decoratie

De visgraatvloer geeft niet alleen een creatieve meerwaarde aan de omgeving, maar trekt ook de aandacht door het zigzag effect van de toepassing ervan, die meestal uit stukken in twee kleuren is samengesteld. Je kunt je creativiteit gebruiken om je patroon samen te stellen. Van klassiek zwart en wit tot uitbundige kleuren. Monochrome kleuren werken ook heel goed in deze stijl. De trend is om deze samenstelling op vloeren en muren te gebruiken.

Om een goed resultaat te krijgen, is het belangrijk de juiste stukken te kiezen. Kleinere stukken zorgen voor een praktische en ontspannen look in vochtige omgevingen en met meer circulatie. Grotere stukken met een meer bewerkte look geven verfijning aan meer intieme ruimtes. De kleinere modellen worden over het algemeen meer op muren gebruikt.

2. Verander jouw badkamer

Deze betegeling is geschikt voor wie de badkamer op een subtiele manier wil inrichten, vooral als je de kleur wit kiest om hem samen te stellen. De badkamer is altijd een sterke bondgenoot als het over dit soort bekleding gaat. Omdat pvc vloeren goed bestand zijn tegen vocht, kunnen ze in deze ruimte worden gebruikt. Investeer in een visgraat vloer van pvc en ontdek hoe deze een gekwalificeerd effect op de inrichting bevordert!

3. Breng kleur in jouw huis

Voeg meer kleur toe aan jouw woninginrichting met een vloer in een meer opvallende tint. Vergeet niet de kleur van de vloer te combineren met de rest van jouw inrichting, zodat er altijd harmonie is. Gekleurde modellen zijn geweldige opties om een moderne en ontspannen afwerking te creëren, ideaal voor kinderkamers.