Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Via een smartphone de markiezen besturen

Het is een zomerse dag. Jij bent even klaar met zonnen en gaat binnen achter de tv zitten en naar de wedstrijd kijken. Na een aantal minuten begin je te merken dat het warm wordt. Eerst denk je dat het komt door de spanning van de wedstrijd, maar daarna valt je pas op dat de zon voor veel lichtinval door het raam naast de zitplek zorgt. Gelukkig ligt je smartphone naast je en kan je van een afstand de markiezen uitklappen. Misschien denk je dat dit te mooi is om waar te zijn, alleen dat is het niet. Je kunt door een elektrische montage via een smartphone of afstandsbediening de markiezen besturen. 

Iedereen is er wel eens langsgelopen

Langs markiezen is iedereen wel eens gelopen. Het laat namelijk een duidelijke indruk achter als het sfeerbepalend zonweringssysteem. In de zomerse dagen zie je op veel plekken mooie verticaal gestreepte markiezen voorbij komen. Veel mensen geeft het een gevoel van gezelligheid, nostalgie en intimiteit. Naast de geweldige sfeer die de markiezen met zich mee brengen zijn het ook zeer functionele zonweringsystemen. Dat wil zeggen dat ze lichtinval van de zon elimineren en zo voor een verkoeling in huis zorgen. 

Je hebt de keuze voor handmatige of elektrische besturing

Eerder is al geschreven dat de smartphone en afstandsbediening gebruikt kunnen worden om deze sfeerbepalende systemen in of uit te klappen. Naast deze opties is er bij de keuze voor een elektrische montage ook de mogelijkheid om een knop aan de muur te bevestigen. Als er geen elektrische montage mogelijk is dat heb je natuurlijk altijd nog de handmatige manier. Zo kun je bijvoorbeeld met een koordbediening de markiezen bedienen. Ben jij op zoek naar deze sfeerbepalende zonweringsystemen? Dan kun je ze verkrijgen bij  https://www.rainbow-collection.nl/