Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Verschillende soorten horren

inzethor raam

Tijdens de zomermaanden is het fijn om je huis te kunnen luchten. Je voorziet je woning op deze manier van frisse lucht. Door gebruik te maken van een hor voorkom je ongedierte tijdens het luchten. Dit artikel geeft informatie over verschillende soorten horren.

inzethor raam

Raamhorren

Raamhorren kunnen op een raam gezet worden die naar buiten of binnen draait. Voor een binnendraaiend raam kan men gebruik maken van een inzethor. Een inzethor raam kan eenvoudig worden gemonteerd. Een raam dat naar buiten draait heeft twee opties. Een voorzethor of een raamrolhor. Een raamrolhor wordt vaak ingezet voor dakramen omdat deze eenvoudig naar beneden kan worden geschoven. Daarnaast is een voorzethor ook voor een dakraam een prima optie. Daarnaast kan een voorzethor prima dienen als een soort deur voor je raam, je creëert hiermee tevens meer privacy.

Hordeuren

Hordeuren zijn in diverse formaten en versies verkrijgbaar. Zo is er de de plissé hordeur en een dubbele plissé hordeur. Hordeuren zijn op maat te maken zodat er voor iedere deur een geschikte hor verkrijgbaar is. De dubbele plissé hordeur is geschikt voor dubbele deuren. De plissé hordeur kan op alle soorten deuren worden geplaatst waaronder vakantie of tuinhuisjes. Heb je een schuifpui? Geen probleem maak voor een schuifpui eveneens gebruik van een plissé hordeur.

Hor op maat gemaakt

Slaap je graag met het raam open of laat je graag frisse lucht binnen? Dan wil je uiteraard dat insecten niet zomaar naar binnen kruipen of vliegen.

Een hor op maat laten maken is een verstandige keuze. Een hor kan eenvoudig op maat worden gemaakt indien je je aan de meetinstructies houdt. Veel horren zijn tevens duurzaam geproduceerd. Ze zijn verkrijgbaar in diverse profiel of gaaskleuren. Ga je voor een klassieke witte kleur? Of wellicht een andere profielkleur? De horren zijn verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur. Door de grote keuze aan diverse kleuren is er voor ieder interieur een geschikte hor verkrijgbaar.