Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Uw perfecte tuinkamer

Bent u opzoek naar de perfecte tuinkamer voor uw zomer en winter? Dan bent u bij tuinbeurs zeker op het juiste adres. Tegen een veel lagere prijs geniet u bij ons van alle voordelen van een prachtige serre.

Een tuinkamer is een afgesloten ruimte, echter maakt dit geen onderdeel uit van het huis bouwkundig gezien. Bij Tuinbeurs Nederland helpen wij u graag om uw perfecte tuinkamer te vinden waarin u het hele jaar door optimaal kan ontspannen.

De voordelen van een tuinkamer

Het verschil tussen een serre en een tuinkamer is dat een tuinkamer transparanter en flexibeler wordt uitgevoerd. Doordat een tuinkamer voornamelijk uit glas bestaat is het het hele jaar door lekker wam. Tijdens zomertijden is het echter niet té warm, bij de hete zomertemperaturen kunnen de glazen wanden open om alles lekker door te waaien.

Binnen de tuinkamers zijn er eindeloze mogelijkheden. Streeft uw smaak meer naar aluminium of toch liever een houten tuinkamer met glazen wanden? Bij tuinbeurs Nederland is er een breed assortiment waardoor er velen mogelijkheden voor uw ontstaan.

De plaatsing van een van onze tuinkamers verloopt ook zeer spoedig, in enkele dagen is uw tuinkamer klaar voor gebruik zonder enige bouwkundige aanpassingen aan uw woning.

Bent u geïnteresseerd in een van onze prachtige tuinkamers? Dan bent u altijd welkom in onze showroom. Hier hebben wij allerlei verschillende soorten mogelijkheden voor u klaarstaan.Voor meer informatie kun u ons uiteraard ook altijd bellen/mailen. Of klik simpelweg hier.