Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Seniorenhulp heeft geholpen met het maken van de juiste beslissingen

Seniorenhulp

Gelukkig dat wij de Seniorenhulp hadden ingeschakeld voor de verhuizing van onze vader. Na hetSeniorenhulpoverlijden van onze moeder was het huis waar hij nu nog in woonde veel te groot geworden. Bovendien waren wij erachter gekomen dat hij totaal niet meer voor zichzelf kon zorgen. Daarom leek het ons verstandig om hem begeleid laten wonen. Op deze manier hoefden wij ons geen zorgen meer te maken en konden wij ook eens aan andere dingen denken dan alleen onze vader. In het verzorgingstehuis had hij ook meer aanspraak en kreeg hij op tijd te eten en te drinken. Maar om de stap naar een andere woning te moeten maken, dat was wel een groot probleem. Behalve dat onze vader aan zijn nieuwe omgeving moest wennen, moest hij ook een keuze maken welke meubels wel of niet mee moesten. 

De Seniorenhulp had binnen een mum van tijd onze vader in zijn nieuwe woning

SeniorenhulpWat was het een karwei om onze vader een keuze te laten maken welke meubels hij mee wilde hebben naar zijn nieuwe woning. Deze was een stuk kleiner, dus veel spullen konden niet mee. Wij hadden al een begin gemaakt om op te ruimen, maar niets mocht van hem weg. Toen wij de Seniorenhulp erbij hadden gehaald, kon hij ineens wel afscheid van veel spullen doen. Gelukkig maar, anders had de verhuizing nog heel lang moeten wachten.

De zeer vriendelijke en vakkundige mensen die ons kwamen helpen met de verhuizing hadden mijn vader overgehaald om bepaalde dingen weg te doen. Samen hebben zij spullen uitgezocht en zijn nieuwe woning zeer gezellig ingericht. Al zeer snel voelde onze vader zich hier thuis en daar waren wij zeer blij om. De spullen die stuk waren, werden meteen afgevoerd. Andere spullen kregen een tweede kans. Al met al waren wij bijzonder goed geholpen met het leegmaken van de oude woning.