Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Raamfolie ook voor kleine ramen gebruiken

raamfolie

Als je in huis kijkt dan zie je vaak dat boven een deur een klein raampje zit. Dit raampje is er vaak alleen om te kunnen kijken of er een lamp aan staat, maar wanneer je wilt slapen en iemand anders zet een lamp op de overloop aan dan zul je hier ook last van hebben op je kamer. Je wilt natuurlijk ook niet dat het raampje wordt weggehaald. Je kunt er dan wel voor kiezen om raamfolie er op te plakken. De folie zal er niet voor zorgen dat het ligt weg gaat, het zal namelijk bijna even licht zijn op de kamer, maar de lamp zal niet meer zo fel zijn. Dat kan al een hoop schelen.

Jouw logo

Het is ook mogelijk om raamfolie op maat te laten maken met bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf erop te laten bedrukken. Dit geeft een super professionele uitstraling. Dat is natuurlijk ook deels waar je het voor doet. Het is dan ook wel de bedoeling dat je het goed aanbrengt. Dit is niet lastig om te doen, maar dan moet je het wel goed doen. Zo moet je natuurlijk als eerste het hele raam grondig schoonmaken. Wanneer er namelijk vuil op zit zal de folie niet goed plakken. Als het raam dan schoon is moet je hem weer nat maken zodat de folie niet meteen vast plakt en je dus de mogelijkheid hebt om hem perfect te plaatsen. Daarna druk je het water vanuit het midden weg en zul je zien dat hij perfect is geplaatst.

raamfolie

Online bestellen

Het is ook mogelijk om raamfolie online te bestellen. Dit is misschien nog wel makkelijk dat het zoeken in een winkel. Je kunt namelijk in een flits zien wat er allemaal mogelijk en beschikbaar is. Hier kun je dan bijvoorbeeld je keuze op laten baseren.