Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Projecten van hout laat u doen bij Timmerbedrijf de Valk

Alles van hout kunnen wij maken. Als het iets standaards is zoals een kozijn of u heeft misschien een speciaal idee, dan kunnen wij bij Timmerbedrijf de Valk het maken!

De vele projecten van Timmerbedrijf de Valk

Wij hebben al veel verschillende projecten gehad en dus ook veel verschillende klanten blij gemaakt. Een paar voorbeelden van projecten die we hebben uitgevoerd zijn; een prachtig balkon met tuindeurkozijn in Arnhem, een dakterras van bankiray vlondertegels in Groesbeek, kozijn voor de historische gevel aan de zaanstraat in Amsterdam en een dubbele schuifpui van totaal 6 meter breed in Vught. Als u ook een leuk idee heeft en u wilt het tot werkelijkheid brengen, neem dan contact met ons op! Wij staan altijd voor u klaar en zijn altijd blij om u te helpen.

Vele jaren kennis

Met ruim 32 jaar ervaring in het produceren van alles met hout kunt u wel zeggen dat wij specialisten zijn in ons vak. Altijd houden we rekening met alles waar er rekening mee te houden is. We houden altijd rekening met isolatie en inbraakwering en ook zorgen we er altijd voor dat alles tochtdicht is.