Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Professioneel een woning leeghalen

ontruiming

Een woning ontruimen doe je niet even snel, vaak staan er veel meubels en andere spullen in het interieur. Juist de kleine spullen vergen veel tijd, en moeten soms op professionele wijze worden ingepakt. Het is niet de bedoeling dat er spullen beschadigen of nog erger kapot gaan, de specialisten van Wovia-woningontruiming hebben zeer veel ervaring in het ontruimen van woningen. Wil je van het inpakken van je spullen af dan is dit mogelijk, het bedrijf kan je meerdere opties aanbieden.

ontruiming

Vervoer van de spullen

Spullen die overblijven of naar een eventueel andere woning moeten kunnen ook worden vervoerd door Wovia, de combinatie van woning ontruimen en verhuizen is een unieke combinatie die niet veel bedrijven aanbieden. Zelfs wanneer er spullen opgeslagen moeten worden, als je even niet weet wat je ermee wilt doen is dit mogelijk. Schenken aan een goed doel, of laten veilen zijn ook mogelijkheden die je kunt laten doen door het bedrijf. Wat er ook gedaan moet worden, Wovia denkt altijd met je mee om tot een bevredigende oplossing te komen.

Werkzaamheden achteraf

Bij een woning ontruimen krijg je altijd te maken met werkzaamheden die achteraf gedaan moeten worden, simpelweg omdat je de woning in de oude staat achter moet laten. Geen zorgen want bij Wovia kun je ook voor deze werkzaamheden terecht, het kaal maken van trappen, uithalen van laminaat of tapijt kan allemaal worden uitgevoerd. Ook voor het weghalen van gordijnen en zonwering binnen en buiten ben je aan het goede adres.