Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Pracht en kleur met Laurier Novita

Koning winter is op dit moment echt op weg naar huis. Tijd om de kleuren weer terug in de tuin te halen! De lente zal immers zijn intrede gaan maken en hoe leuk is het dat jij dan al klaar bent met het inrichten van jouw tuin? Zo heb je bijvoorbeeld een Laurier Novita. Zijn eigentijdse kleuren welke onwijs prachtig in de tuin staat! Deze plant wordt overigens ook wel een Prunus Laurocerasus genoemd. Oftewel, unieke kleur die zal stralen in jouw tuin.

Weinig onderhoud nodig

Dat de Laurier Novita vrijwel geen onderhoud nodig heeft maakt het juist aangenaam voor iedereen. Water houdt hij wel erg veel van! Zorg er dus voor dat je met name nadat hij net is geplaatst meer dan voldoende water krijgt. 

Laurier Novita

Giftig voor mens en dier!

Dat de Laurier Novita een musthave is om in de tuin te plaatsen wil niet zeggen dat je het kunt nuttigen. Sterker nog, het is zeer giftig! Zorg er dus voor dat jouw huisdier of kinderen hier geen kans in kan krijgen om het te eten. Wanneer je graag een dikke haag wenst te plaatsen in de tuin wordt er geadviseerd om twee tot drie planten per meter te plaatsen. Twee keer per jaar snoeien is meer dan genoeg om het gehele jaar door te genieten van een prachtige haag!