Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Ontdek de perfecte woning

makelaars in amsterdam

De regio Amsterdam kent een aantal plaatsen die erg gewild zijn bij mensen die een woning zoeken, komen er woningen vrij dan zijn deze ook zo weer weg. Je moet als makelaar goed op de hoogte zijn om de pareltjes te kunnen vinden, makelaars in Amsterdam zijn in de meeste gevallen goed op de hoogte van het reilen en zeilen op de woningmarkt. Fransen & Kroes is gespecialiseerd op de markt in en rond Amsterdam, wil je een woning kopen of verkopen dan ben je met deze makelaar aan het goede adres. Er gaat niets boven een eerlijke prijs voor de koop, of verkoop van een woning.

Je woning goed op de markt brengen

Kijk je op internet dan zie je veel woningen te koop staan, om op te vallen moet je wel wat extra doen. Makelaars in Amsterdam weten exact wat zij moeten doen, om toch een woning onderscheidend in de markt te kunnen zetten. Dit kun je op verschillende manieren doen, met professionele foto’s maar ook teksten zijn een belangrijk deel van een goede advertentie. Een video maken van de woning geeft ook een goed beeld, evenals een plattegrond om precies aan te kunnen geven hoe de woning er aan de binnenkant uitziet. Zo zijn er verschillende trajecten die je kunt volgen.

makelaars in amsterdam

Verkopen met een waardebepaling

Voor het verkopen van je woning heb je geen taxatie nodig, deze is alleen belangrijk wanneer je een hypotheek aan moet vragen. Bij een woning verkopen voldoet een waardebepaling al. Makelaars in Amsterdam zoals Fransen & Kroes kunnen deze waardebepaling voor je verzorgen zodat je hier geen omkijken naar hebt, heb je een taxatie nodig voor de aankoop van een woning kan dit ook worden verzorgd. Wat je ook nodig hebt, de makelaar begeleid je in het hele traject voor een goede en succesvolle afloop.