Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Nieuwe meubeltjes of tweedehands? Er is zoveel keuze!

Een nieuw seizoen staat op het punt om aan te breken, dus we begrijpen het wel als je een je interieur wilt aanpassen aan de kleuren van dat seizoen. Maar waar begin je? Die stoelen die zo standaard zijn omwisselen voor een klepbank? En koop je dan een volledig nieuwe klepbank of tweedehands? Misschien voor minder budget iets doen? Ook dat kan, denk aan decoratieve items die sfeerbepalend zijn én niet duur hoeven te zijn. Er zijn zoveel manieren en mogelijkheden om je interieur een nieuwe, frisse look te geven die bij het seizoen past.

Wanneer kies je voor tweedehands?

De meest voornamelijk reden om voor tweedehands te kiezen laat zich al raden, dat is uiteraard de prijs. In een tweedehandswinkel staan veel meubels die er nog prachtig uit zien maar voor een klein percentage van de prijs van de hand worden gedaan. Mocht je zelf handig zijn, ga dan op zoek naar meubelen die je mooi vindt qua vormgeving. Houd dan in je achterhoofd in welke kleur je deze zou willen schilderen of verve. Denk bijvoorbeeld aan een specifieke stijl. Het is erg hip om tweedehands meubelen een ‘shabby chic’ look te geven. Dit wordt gedaan door de verf die op een kast zit, licht op te schuren zodat de houtkleur eronder doorheen komt. Dit geeft een leuke, rustieke look

Liever niet teveel moeite? Kies dan voor nieuwe meubelen

Wellicht klinkt Shabby Chic heel leuk, maar heb je twee linkerhanden (of je wilt helemaal niet zelf klussen). Dan is het mogelijk om meubeltjes in deze stijl al ‘kant en klaar’ aan te schaffen. De meubelstijl is namelijk in heel veel verschillende winkels terug te vinden.