Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Natuurlijk licht met een vlakke lichtkoepel

Een vlakke lichtkoepel is een daklicht, waarmee natuurlijk licht in meerdere mate je huis in komt. Het is namelijk een deel van je plafond dat wordt vervangen door een ruit. Als dit binnenshuis is, kies je voor een geïsoleerd daklicht. Deze is thermisch geïsoleerd, geluiddempend en bestand tegen lucht. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over extra kosten om je verwarming hoger te zetten bijvoorbeeld. Daarnaast kan een vlakke lichtkoepel in je gang veel lampgebruik schelen, omdat er altijd natuurlijk licht binnen komt – tenzij het buiten donker is natuurlijk.

Natuurlijk daglicht via een ruit in je platte dak

Een vlakke lichtkoepel geeft al aan dat het bedoeld is voor op vlakke daken. Licht hellende daken zijn ook een optie, maar schuine daken zijn niet geschikt voor een vlakke lichtkoepel. Er zijn meer dan 900 formaten van standaard afmetingen, zodat er in vrijwel alle gevallen wel een geschikte vlakke lichtkoepel is voor jouw woning. Voor de prijzen of een brochure met meer informatie kijk je op deze website. Je kunt hier verschillende keuzes maken voor je daklicht. Een daklicht bestaat bijvoorbeeld uit één ruit, maar als je meerdere ruiten wil die gescheiden worden door een tussenbalkje, dan kies je voor een lichtstraat.

Open of dicht, geïsoleerd of niet

Je kunt ook kiezen of je je daklicht wil kunnen openen of niet. Er zijn zelfs daklichten en lichtstraten zonder isolatie, die zijn geschikt voor buitenruimtes bijvoorbeeld. De kans is groot dat je een passende vlakke lichtkoepel vindt op deze website. Je kunt ook direct zien wat de kosten hiervoor zullen zijn.