Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Mijn dochter waande zich in een sprookje met haar nieuwe muurstickers

Afgelopen week heb ik voor het eerst muurstickers besteld bij www.plakhetzelf.nl. Ik had er zelf nooit mee gewerkt, maar nadat mijn dochter het bij vriendinnen thuis op de muur had gezien, wilde zij zelf ook haar eigen favoriete prinsessen op haar muur hebben. Dus wilde ik haar verrassen met prinsessen muurstickers!

Gemakkelijk en snel ontworpen

Het ontwerpen en het bestellen van de muurstickers ging mij goed af. Ik kon gemakkelijk mijn gewenste ontwerp uploaden, zelf de afmetingen bepalen en vervolgens hoefde ik het alleen nog maar in mijn winkelmand te plaatsen en de muurstickers af te rekenen. Alle ontworpen muurstickers kan je voorzien van eigen tekst. Dit maakt het een stuk persoonlijker. Zo heb ik bij de muurstickers van mijn dochter haar naam erbij laten zetten in een mooi lettertype, zodat ze haar eigen gepersonaliseerde prinsessenkamer kreeg. Op de website heb je verschil tussen vinyl en textiel. Zo is er voor elke muur eigenlijk altijd wel een mogelijkheid, zodat de muursticker ook daadwerkelijk goed blijft zitten.  

Textiel en vinyl muurstickers

Er zijn twee varianten muurstickers bij www.plakhetzelf.nl. Namelijk textiel en vinyl. De plaktextiel muurstickers hebben een matte gevlochten stoffen uitstraling. De andere variant is vinyl. Ik heb zelf voor de plaktextiel versie gekozen omdat dit voor mijn gevoel makkelijker leek om op te plakken.

Eindresultaat: binnen no-time een kamer met mooie muurstickers

En inderdaad, de muurstickers waren gemakkelijk en snel te plakken. Ik hoefde eigenlijk alleen de stickers uit de verpakking te halen en met mijn handen goed tegen de muur aan te drukken en ze zaten al goed vastgeplakt. Ik raad dan ook zeker (de plaktextiel) muurstickers aan. Ik heb mijn dochter er mee kunnen verrassen en haar kamer weten op te fleuren zonder dat het veel moeite heeft gekost.