Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Makkelijk palen in de grond slaan

pneumatische palenrammer

Het verschil tussen een handhei en een palenrammer, is het gebruik van de fysieke kracht. Bij een handhei heb je meer fysieke kracht nodig dan bij een palenrammer. Toch is de handhei enorm handig als je palen de grond in moet krijgen. Je hoeft er namelijk niet ongelofelijk veel moeite voor te doen. Je kunt met een handhei zelf bepalen hoe diep je de paal in de grond wilt hebben. Het werkt enorm snel, waardoor de palen snel op de gewenste plek in de grond zullen zitten. Je plaatst de handhei op de top van de paal die je wilt plaatsen. Als je bewegingen maakt die op en neer gaan, zal de paal vanzelf dieper de grond in gaan. Je kunt zelf bepalen hoe diep je de paal in de grond wilt slaan aan de hand van de kracht, waarmee je de paal de grond inslaat.

Een hele goede investering

Als je nog nooit gebruikt hebt gemaakt van een handhei en het totaal nieuw voor je is, is dat geen probleem. Iedereen kan namelijk gebruik maken van handhei, omdat het heel simpel is te gebruiken. Het biedt juist een heleboel voordelen. Zo ben je minder uitgeput na het gebruik van de handhei. Hierdoor kun je ook langer doorwerken met de handhei. Je kent wel van die dagen dat je de hele tijd in de tuin staat en uiteindelijk kapot bent. Dat is met een handhei niet het geval, omdat het makkelijk werkt en ook nog eens snel!
Een handhei kan bij meerdere klussen worden gebruikt. Zo kun je met een handhei schoeiingen plaatsen. Veel bedrijven maken al gebruik van een handhei, omdat het heel handig en snel werkt. Een hele goede investering dus!

Veilig aan de slag

Bij een handhei zul je ook naar de veiligheid moeten kijken. Daarom is het belangrijk om een aantal dingen aan te schaffen om toch zo veilig mogelijk aan de slag te kunnen gaan met de handhei. Het is belangrijk om een veiligheidsbril aan te schaffen. Hiernaast heb je ook veiligheidsschoenen en handschoenen nodig. Als laatste is het ook belangrijk om gehoorbescherming aan te schaffen om zo veilig mogelijk aan de slag te kunnen gaan.