Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Lekker slapen in je nieuwe bed

Beddenwinkel Oldenzaal

In een beddenwinkel, zoals beddenwinkel Oldenzaal, kan je langs allerlei verschillende bedden lopen, de mogelijkheden zijn zowat eindeloos. Het kopen van een bed vergt nog best wel wat overweging want je wil ’s nachts wel lekker kunnen slapen en ’s ochtends wakker worden zonder vervelende pijn. Welk matras lekker ligt is erg persoonsgebonden, maar gelukkig kan je bijna elk matras op een bed leggen. Maar je wilt ook dat je bed er leuk uitziet en past bij de rest van het meubilair in de slaapkamer. Bedden zijn er in veel verschillende kleuren en materialen. Bedden met een frame van hout of bekleed met stof, in een lichte of donkere kleur. 

Een verstelbaar bed

Tegenwoordig worden er ook bedden gemaakt met allerlei elektrische snufjes, zoals bedden die deels omhoog kunnen worden gezet zodat je goed ondersteund wordt als je graag in bed leest of tv kijkt. Deze bedden hebben een motor onder het matras welke je kan bedienen met een afstandsbediening. Je ligt met een elektrisch verstelbaar bed dus altijd in je ideale positie voor een goede nachtrust. Voor het totale gemak kan je elke helft van het bed op zichzelf verstellen. Ook deze elektrisch verstelbare bedden kan je tegenwoordig veel vinden in beddenwinkels, zoals beddenzaak Hengelo.

Beiden pootjes op de grond

Bedden staan natuurlijk op de grond met pootjes. Ook deze pootjes kan je vaak aanpassen als je hier een specifieke voorkeur voor hebt. Soms zijn de poten verwerkt in het hoofdbord en voetbord welke doorlopen naar de grond, op deze manier zijn er helemaal geen zichtbare poten. Vaak heb je dan wel een pootje in het midden van het bed, maar deze is niet zichtbaar. Ook kan je ervoor kiezen om opbergruimte onder het bed te maken in de vorm van lades. Op deze manier is de grond onder het bed helemaal niet zichtbaar en heb je extra opbergruimte op een makkelijke manier.