Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Kan je een picknicktafel maken steigerhout?

picknicktafel maken steigerhout

Mijn kinderen zijn in de puberteit en hebben erg veel vrienden. Vaak leggen ze een kaartje of doen ze een spelletje. Dat is erg fijn omdat ze ook vaak online gamen en dan is er weinig contact. We vinden het dus leuk om voor de jongelui een picknicktafel maken steigerhout te gaan maken zodat ze met hun vrienden en vriendinnen buiten gezellig kunnen samenzijn. We vinden het belangrijk dat ze ook veel buiten zijn en zelf hebben ze er ook schik in. Een picknicktafel van steigerhout lijkt ons dan ook het leukste om te maken. We zijn allebei handig en verheugen ons dan ook om dit te gaan doen.

De kinderen kunnen meekijken en meehelpen zodat ze zelf ook weten hoe zo’n tafel in elkaar gezet moet worden en wat voor werk en tijd het kost. Hierdoor is het een leuk familieproject waar we allemaal wat aan hebben. Het is ook leuk om samen hieraan te eten zodra het weer mooi weer is. 

Een picknicktafel die jaren meegaat kost nogal wat in de winkel. Er zijn ook goedkopere varianten maar die zijn na 2 seizoenen al niet meer bruikbaar. Daarom gaan we zelf de picknicktafel maken steigerhout zodat we weten dat we er vele jaren plezier van hebben.

Het is dan ook belangrijk dat we een goede bruikbare en duidelijke bouwtekening hebben die meteen aangeeft welke materialen we nodig hebben en welke gereedschappen. Bij Blok 62 kunnen we een pakket van Freds bouwtekeningen aanschaffen die we kunnen gebruiken.