Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Huis kopen Spanje

huis kopen Spanje

Het is van veel mensen een droom: een eigen huis in Spanje hebben. Ik heb deze droom werkelijkheid gemaakt! Ik wilde dit al heel lang, maar steeds durfde ik de stap toch niet te zetten, omdat ik niet precies wist hoe ik alles aan moest pakken. Toen kwam ik bij toeval op de website van Puurspanje.nl. Vanaf dat moment is alles veranderd voor mij.

Makelaars waar je op kunt rekenen


Het fijne van de makelaars van Puurspanje.nl is dat zij echt weten waar zij het over hebben en dat je hen kunt verstaan. Ze spreken namelijk Nederlands en ze wonen in Spanje. De perfecte combinatie dus voor mij. Ik kon op deze manier heel makkelijk met hen combineren. Zij hebben mij heel duidelijk uitgelegd wat er allemaal van mij verwacht werd als ik een huis zou kopen in Spanje. Zij hebben mijn twijfels weggenomen en mij er van overtuigd dat ik dit (samen met hen) zou kunnen. En deze belofte zijn zij nagekomen. Samen met hen heb ik mijn droom uit laten komen!

Droomhuis gevonden


Samen met de makelaars van Puurspanje.nl heb ik mijn droomhuis in Spanje gevonden. Wie had dat nou ooit gedacht dat ik een geweldig huis met klein zwembad zou kopen in Spanje. Het uitzicht vanaf mijn terras is adembenemend. Ik kan hier uren naar kijken. Het is geweldig om hier een eigen plekje te hebben waar ik altijd naar toe kan. En dat allemaal dankzij Puurspanje.nl.