Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Holland Warmte voert het goed uit!

Laatst was ik opzoek naar een goede installateur voor het repareren voor mijn airco, aangezien die van mij het had begeven terwijl het heel erg warm was. Dus die avond kon ik moeilijk slapen omdat het gewoon weg te warm was. De dag daarop ben ik gaan zoeken naar iemand bij mij in de buurt die dit kon fixen en die heb ik zeker gevonden. Holland Warmte is uiteindelijk bij mij langsgekomen en heeft het probleem weten te verhelpen. Zo kon ik wel merken dat dit echte professionals zijn in het repareren en plaatsen van deze producten en werkzaam heden. Kort daarna heb ik ook een airco laten installeren op mijn zolder door het zelfde bedrijf en dit was wederom een succes verhaal. Zo waren de heren die mij hebben geholpen snel klaar en hebben zij alles heel netjes achtergelaten. Waar ik persoonlijk wel heel blij mee ben. Waar ik een hekel aan heb is als bedrijven iets komen repareren of plaatsen en als er dan een ongelooflijke troep word achtergelaten door deze personen en ik weer een hele avond moet gaan schoonmaken.

Heel tevreden!

Doordat ik heel tevreden ben met de werkzaamheden kan ik u vertellen dat ik meerdere dingen bij Holland Warmte heb laten doen waar ik zeker heel tevreden over ben. Verder is het ook een leuk detail dat er meerdere dingen zijn waar het bedrijf zich mee bezig houdt. Zo kunt u denken aan Cv-ketels en andere dingen die het bedrijf voor u kan klaarmaken zonder dat u hier zorgen aan over houdt.