Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Hoe plaats ik zelf rolluiken?

Het zelf van plaatsen van je rolluik is zeker te doen. Het plaatsen van de rolluiken op de meest gangbare plekken zoals je kamer ramen of vensterraam is uiteraard het eenvoudigst. Maar het plaatsen van je rolluik op een unieke plek is ook gewoonweg te doen. Bijvoorbeeld het plaatsen van je rolluik als garagedeur of tegen de dakraam.
Rolluiken33
Ben je een doe het zelver en wil je kosten besparen op montage? Dan is het plaatsen van rolluiken zeker zelf mogelijk. Wanneer je dit goed dit is dit zo gedaan en ben je niet veel tijd kwijt. Hieronder hebben we de materialen die je nodig hebt even voor je op een rijtje gezet:

– Waterpas

– Meetlint

– Winkelhaak
– Potlood
– Schroevendraaiers
– Boormachine

– Metaalzaag

Het goed voorbereiden van de montage is al het halve werk. Wanneer je al de benodigde materialen bij elkaar hebt geschrapt, begin je met de eerste stap, het opmeten van je kozijnen. Zo weet je de exacte maten van je rolluiken. De volgende stap is de beslissing maken hoe je het rolluik wilt gaan plaatsen, op de dag of in de dag, ook wel uitgelegd als montage op de muur of tussen de muren. Wanneer je dit hebt besloten kun je jouw rolluiken gaan bestellen. Je kan je rolluiken bij diverse aanbieders online verrichten. Wij raden je aan rolluiken bij Rolluiken33.nl voor de beste prijs aan te schaffen. Vervolgens krijg je met jouw bestelling van de rolluiken een montagehandleiding meegeleverd. Met deze montagehandleiding en de bovengenoemde materialen eenvoudig te realiseren.