Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Gehard glas op maat nodig? Kijk dan even op deze site!

Wij hadden laatst een groot feest bij ons georganiseerd, maar hier zijn wat dingen kapot bij gegaan. Dat is natuurlijk helemaal niet erg, want dat gebeurt iedereen wel een keer. Het enige wat echt vervelend is, is dat onze douchedeur nu kapot is. De douchedeur lag echt in duizend stukjes door de badkamer heen, maar gelukkig is er niemand gewond geraakt. We moesten dus opzoek naar een nieuwe douchedeur, maar de deur die bij onze douche past bestaat niet meer, want ons huis is al aardig oud. Ik ging dus maar opzoek naar gehard glas op maat, zodat we dat als nieuwe douchedeur konden gebruiken. Na een tijdje zoeken naar gehard glas op maat had ik eigenlijk nog geen goede site gevonden en ik moest dus nog even doorzoeken naar gehard glas op maat. Na nog wat gezocht te hebben naar gehard glas op maat kwam ik op de site glasgigant.nl terecht en ik was gelijk enthousiast. Bij dit bedrijf maakten ze gehard glas op maat en ze gaven aan dat niks ze te gek was om te maken. Wij hadden natuurlijk een klus die helemaal niet zo vaak voorkomt, dus ik besloot toch maar even te bellen of ze gehard glas op maat ook voor een douchedeur kunnen maken. Ik werd gelijk geholpen door het erg vriendelijke personeel en ze gaven aan dat ze nog nooit gehard glas op maat voor een douchedeur hadden gemaakt, maar ze dachten dat ze wel gehard glas op maat konden maken voor een douchedeur. Ik was hier ontzettend blij mee, omdat alle bedrijven die ik al had gebeld dit niet konden. Ik had heel veel hoop dat het gehard glas op maat van goede kwaliteit zou zijn en dat het niet weer zomaar kapot zou kunnen gaan. Ik merkte hierdoor ook heel erg dat de klant bij dit bedrijf echt op nummer één staat. Ik besloot gelijk de deur op te meten waarvoor gehard glas op maat nodig was en het op te sturen. Ze gingen hun best doen om het gehard glas op maat zo snel mogelijk af te hebben. Ik ben heel blij dat ik via dit bedrijf gehard glas op maat laat maken, omdat ze heel erg professioneel zijn.

Ik heb op deze site gehard glas op maat besteld

Het gehard glas op maat zit nu al een paar weken in de douchedeur en de kwaliteit ervan is heel erg goed. Je ziet er ook helemaal niks van dat het eigenlijk helemaal niet bij de deur hoort en we zijn heel erg tevreden met het eindresultaat. Het was allemaal even schrikken maar alles is gelukkig weer goed gekomen. Ik denk dat we nog vele jaren met de nieuwe deur vooruit kunnen en dat deze deur ook niet zo snel kapot gaat.

Ik ben heel blij dat we weer een douchedeur hebben

Heeft u ook interesse, dan kun u:

  • Even naar de site glasgigant.nl surfen
  • Het aanbod op de site bekijken
  • Bellen voor meer informatie

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de producten van dit bedrijf.