Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Execution only hypotheek aanvragen 

Execution only hypotheek

Ben jij zelf actief op de financiële markt of in het vastgoed en heb jij voldoende kennis over hypotheken en de financiële verplichtingen die je krijgt als je een huis gaat kopen? Dan kan je er ook voor kiezen om een execution only hypotheek aan te vragen. Dit is een verkorte aanvraag van een hypotheek zonder tussenkomst van verschillende soorten adviseurs. Hierdoor kan je de aanvraag van een hypotheek direct indienen bij een kredietverstrekker en ook wordt de zaak sneller behandeld. Hier vind je meer informatie over een execution only hypotheek aanvragen. 

Execution only hypotheek

Vind een kredietverstrekker

Als jij een woning wilt kopen en je kan de woning gewoon niet betalen dan hoef jij je zeker niet te schamen. Vrijwel iedereen in Nederland moet een hypotheek aanvragen om een woning aan te kunnen schaffen. Een hypotheek is niets anders dan een lening met een bepaalde rente. Als je een hypotheek wilt aanvragen dan moet je dit doen bij een kredietverstrekker. Een kredietverstrekker verstrekt jou namelijk een lening waarmee jij de woning kan kopen. Normaal wilt een kredietverstrekker dat jij met allerlei adviseurs gaat praten over het aankopen van een woning, maar als jij een execution only hypotheek wilt aanvragen dan hoeft dat dus niet. 

Waarom niet op de normale manier?

Je zou je afvragen waarom jij niet op de normale manier een hypotheek zou willen afsluiten. Dit is handig om niet te doen als je voldoende kennis hebt over de financiële markt of van vastgoed. Jij weet inmiddels al wat de risico’s van het kopen van een huis zijn en aan welke betalingsverplichtingen jij je moet houden. De meeste mensen weten dat niet en moeten eerst in gesprek met allerlei verschillende adviseurs voordat de aanvraag in behandeling word genomen door de kredietverstrekker. Dit om te voorkomen dat mensen in de financiële problemen komen door het aanschaffen van een woning.