Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Elektra vergelijken zakelijk

Voor elke zakelijke energieverbruiker is het belangrijk om aanbieders van zakelijke elektra met elkaar te vergelijken. Je hebt hierbij een aantal voordelen ten opzichte van particuliere gebruikers. Door de schaalgrootte krijg je in veel gevallen een aantrekkelijker tarief aangeboden. Ook zijn de energiekosten deels aftrekbaar bij de belastingdienst. Het is ten slotte vaak mogelijk om je particuliere energie te bundelen in je zakelijke contract, zodat je thuis ook van de voordelen kunt profiteren.

Gazprom Energy

Gazprom Energy wil het beste voor haar klanten maakt hier dan ook werk van. Zo voert het bedrijf een transparant en open beleid. Gazprom Energy bundelt haar expertise met de kennis van jouw bedrijf en dit stopt niet als het contract is getekend. Juist daarna gaan zij nog een stap verder. Gazprom Energy staat voor wat ze belooft en doet wat ze zegt.  

 

Wie is Gazprom Energy?480000085-gazprom-infographic-gasketen-nl

Gazprom Energy is een Nederlands bedrijf wat in 2011 is opgericht en in 2012 met haar activiteiten is gestart. Intussen heeft zij al ruimschoots haar sporen verdiend en is behoorlijk gegroeid. Gazprom Energy is gevestigd in Den Bosch en is een relatief klein bedrijf. Het bedrijf valt niettemin onder de wereldwijde Gazprom Group waardoor ze alsnog de voordelen van een wereldleider kunnen bieden.

 

De producten

Gazprom Energy levert zowel gas als elektra aan de ZZP en MKB bedrijven in Nederland. Hierbij is maatwerk geen uitzondering. Gazprom Energy wil altijd het beste voor jouw bedrijf en dit betekent dus ook dat zij de beste prijzen willen bieden. Met Gazprom Energy kun je dus veel besparen op je energiekosten. Dankzij een goed inkoopmanagement kun jij hiervan profiteren.

 

Hoe kun je vergelijken?

Bij Gazprom Energy kun je de tarieven vergelijken zakelijk met die van jouw huidige aanbieder. Uiteraard helpt Gazprom Energy jw graag bij het maken van een goed vergelijk, want het is wel belangrijk dat je alle belangrijke zaken goed inzichtelijk hebt. De adviseurs helpen je bovendien graag bij het in kaart brengen van alle gegevens.