Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Een strakke uitstraling dankzij de gebakken klinkers van Van Harn

Als je de tuin en de volledige oppervlakte rondom je huis een beetje een mooi aanzien wilt geven, dan heb je verschillende zaken nodig. Allereerst moet je ervoor zorgen dat je de gehele tuin op een mooie en coherente manier inricht. Dus het is belangrijk om niet beetje bij beetje de tuin op te vullen, want dan krijg je al snel een onsamenhangend geheel. Als je eerst een structuur bedenkt voor de hele tuin, inclusief een terras, gazon, tuinpad en oprit, dan heb je als het ware het raamwerk waar binnen je verder kunt gaan experimenteren. Je hoeft dus niet elk grasspietje van te voren vast te leggen. Planten en bloemen groeien en sterven af en toe ook, dus daar ga je sowieso mee variëren. Maar je wil niet ergens een tuinpad neerleggen met bijvoorbeeld mooie gebakken klinkers, om vervolgens te ontdekken dat het pad doodloopt, omdat je het tuinhuisje uiteindelijk toch ergens anders neer zet. Het is mooi als alle afzonderlijke elementen, zoals tuinhuisjes, soort bestrating, de plantkeuze en de verschillende vormen die je gebruikt; dat deze mooi allemaal mooi bij elkaar passen en op elkaar aansluiten. Daardoor lijkt het al snel, ondanks al die verschillende elementen, op een geheel. Dat komt de uitstraling alleen maar ten goede en dat is vervolgens weer heel goed voor de sfeer in de tuin. Je doet jezelf dus ook een groot plezier om consistent te zijn met de soort bestrating. Als je een terras maakt van mooie robuuste tuintegels, dan is een tuinpad van sierbestrating niet iets dat daar altijd even mooi op aan sluit. Daarom is het goed om bij Van Harn van te voren goed te kijken naar alle soorten stenen die je wilt gebruiken voor het terras, de oprit en de tuinpaden. De experts van Van Harn kunnen je dan ook meteen adviseren over verschillende combinaties die goed werken. Als je bijvoorbeeld gebakken klinkers wilt in je tuin, dan is dat geen enkel probleem. Je kunt deze gebakken klinkers namelijk bestellen bij Van Harn en zij komen alle gebakken klinkers die je nodig hebt netjes bij je thuis afleveren. Je kunt dan meteen vragen wat voor soort bestrating goed past bij gebakken klinkers. Dit is overigens alleen van belang als je meerdere soorten steen gebruikt binnen een klein gebied. Als je de oprit bestraat, dan is het immers minder belangrijk of de stenen van de oprit voor je huis wel passen bij de stenen van je terras achter het huis. In die zin kun je dus we voor een oprit gewoon gebakken klinkers kopen zonder dat je hoeft te kijken naar de andere stenen. 

Bestel gebakken klinkers en andere stenen bij vanharn.nl

Mocht je op zoek zijn naar gebakken klinkers of andere steensoorten, dan kun je terecht op vanharn.nl. Op de site kun je meteen zien wat voor verschillende soorten stenen je zoal kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Sierbestrating
  • Tuintegels
  • Stoeptegels

Kom langs bij Van Harn 

Het is uiteraard altijd een goed idee om alles even in het echt te bekijken bij Van Harn zelf. Mede ook omdat je dan meteen ter plaatse om advies kunt vragen. 

Lees meer…