Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Een lijst voor iedere foto

groene lijst

Normaal gesproken zou ik niet zo snel een lijst kopen om een foto mee in te lijsten. Maar soms zijn er herinneringen in mijn leven die ik zo lang mogelijk zou willen koesteren, en dan is het toch leuk om daar een tastbare versie van te hebben die niet zomaar ergens in de opslag van mijn telefoon verdwijnt. Ik denk dat ik dan al gauw zou gaan voor een fotolijst A3, vanwege het comfortabele formaat en het feit dat ik gewoon kan zien wat er op de foto gebeurt zonder dat ik met mijn ogen hoef te knijpen en dat is leuk.

Hoogwaardige lijsten moeilijk te vinden

Vroeger kocht ik mijn lijsten altijd bij de kringloopwinkel. Het voordeel daarvan was voornamelijk de prijs, maar de nadelen bleken uiteindelijk best wel eindeloos omdat ze gewoon na een tijdje uit elkaar vallen en ik dan toch maar op zoek moet naar een nieuwe optie die dan maar wat duurder is want ja: ik wil wel gewoon die herinnering blijven zien, want nu ben ik toch al zo ver. Dus een fotolijst 40 x 40 leek me wel een goed idee. Ik ben meteen gaan zoeken en vond er een paar die ik wel leuk vond, waaronder eentje in het zwart.

Toch de juiste lijst gevonden

Ik was aan het zoeken en zoeken en het lukte maar niet om de juiste lijst te vinden. Er zaten een hele hoop mooie exemplaren tussen, maar er was er geen een waarvan ik echt dacht: wauw, dit wil ik in mijn huis hebben. Toen kwam ik op een bepaald moment een bepaalde lijst tegen op een hele andere website, en daar viel ik bijna steil van achterover. Wat een prachtig ding is dat, dacht ik. Deze wil ik heel erg graag hebben, dus heb ik hem uiteindelijk gekocht voor een behoorlijk zacht prijsje en dat had ik eigenlijk niet zo verwacht.