Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Een kwalitatieve kantoorvloer

kantoorvloeren

De inrichting van je kantoor draagt bij aan wat je uitstraalt als bedrijf. Het belangrijkst is natuurlijk dat de inrichting praktisch is, maar als je bijvoorbeeld veel bezoek krijgt van klanten is uitstraling ook belangrijk. We zien vooral veel kantoorvloeren met een houtuitstraling. Waar kantoorvloeren vroeger vooral van echt hout werden gemaakt, wordt nu veelal gebruik gemaakt van PVC. PVC vloeren hebben een uitstraling alsof het robuust hout is, maar dan zonder het bijkomende onderhoud. 

Voordelen PVC vloeren

PVC vloeren hebben veel voordelen en worden vaak gebruikt in ruimtes waar intensief op de vloer wordt gelopen. PVC is namelijk een erg sterk materiaal en zal niet snel krassen of slijten. In kantoren is dit dus ideaal. Een vloer van PVC is bovendien erg eenvoudig te onderhouden. Je kunt de vloer stofzuigen en wanneer nodig eventueel dweilen. Verder hoef je de vloer niet te oliën. 

kantoorvloeren

Welke vloer past bij mijn kantoor?

Afhankelijk van wat je wil uitstralen als bedrijf, zijn er verschillende vloeren om uit te kiezen. Zo zijn er wat meer zakelijke en strakke vloeren. Hierbij kun je denken aan PVC vloeren met een betonlook, of met een grijs houten patroon. Voor een wat warmer interieur zou je kunnen kiezen voor een van de bruine vloeren met een houtlook. Iets dat de laatste jaren erg populair is geworden, is de visgraatvloer. Ook dit is mogelijk door middel van een PVC vloer en dit geeft een luxe uitstraling aan jouw kantoor.