Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Deze dekbedovertrekken zijn helemaal in op dit moment

dekbedovertrekken

Waarom kopen we toch zo vaak lakens voor op het bed zonder erover na te denken? De lakens hebben een prominente plek in je slaapkamer en de aankoop verdient dus aandacht. Dekbedovertrekken:

dekbedovertrekken
  • hebben invloed op je nachtrust
  • kunnen een kamer een make-over geven
  • zijn in talloze stijlen te vinden

Ook in de wereld van interieur zijn er trends te spotten, en dekbedovertrekken zijn daarop aangepast. Hieronder lees je meer over een aantal van de meest geliefde stijlen van dit moment door stylisten. 

Kleur en patronen

Er is een stijl die steeds vaker genoemd wordt in interieurbladen: bohemian. De stijl kenmerkt zich door bepaalde elementen die je wellicht doen denken aan hippies van vroeger. Bohemian bevat veel felle kleuren, en dan met name warme kleuren. Je kunt dan denken aan rood, oranje en geel maar ook bijvoorbeeld groen. Bohemian stijlen zijn bovendien vaak voorzien van felle patronen en drukke designs. Ronde vormen en bloemen zien we veel terugkomen.

dekbedovertrekken

Scandinavische stijl voor een strak interieur

Wie zich niet kan vinden in de heftige aanwezigheid van de bohemian stijl, ziet misschien meer in Scandinavisch design. De Scandinavische interieurstijl is populairder dan ooit. Het is een stijl die goed past bij dit deel van de wereld: rustig, weinig felle kleuren en met een oase van rust. Een Scandinavisch interieur straalt rust uit, met name dankzij het gebruik van veel wit, beige en grijs. Patronen zie je alleen heel sporadisch.