Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

De voordelen van een overkapping in je tuin

overkapping van ForaVida

Als de zomer begint met de langste dag van het jaar, gaan je gedachten onvermijdelijk uit naar je tuin. Zou dit een seizoen kunnen worden van zalige middagen die worden doorgebracht op het terras en een avondbarbecue die worden gedeeld met vrienden?

Wordt dit het jaar waarin je daadwerkelijk familie kunt uitnodigen voor een gezellig samenzijn en buiten kunt genieten van hun gezelschap en gesprekken onder het genot van heerlijk eten en een glas wijn of bier?

Er is een toevoeging in je tuin die dit veel meer van een realiteit zou kunnen maken – een overkapping van ForaVida.

overkapping van ForaVida

Beschutting en schaduw

Veel huizen hebben buiten een patio of terras, een geweldige uitbreiding van de woon- en sociale ruimte van een huis. Ze zijn perfect voor de zomermaanden, of het nu gaat om een ontbijt buiten, een middagpauze in de tuin of een avondborrel in de ondergaande zon.

Maar een terras of buitenruimte zonder enige vorm van beschutting of schaduw is blootgesteld aan de elementen, en we weten allemaal hoe de Nederlandse zomer kan zijn. Is er geen verzengend hete zon, dan zijn er wel plotselinge stortbuien.

Een overkapping van Foravida kan de oplossing zijn om je terras of buitenruimte op de een of andere manier extra te beschermen. Het biedt een handige overkapping waar je je onder kunt terugtrekken als het weer te nat of te warm wordt, en geeft je een extra plek buiten om tuinmeubilair op te bergen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de regen.

Stimuleer je kinderen (of kleinkinderen) om tijd buiten door te brengen

 Een overkapping van Foravida in je tuin kan je kinderen of kleinkinderen overhalen om buiten in de tuin te spelen, in plaats van voor de tv te zitten, smartphones te gebruiken of videospelletjes te spelen. Uit een onderzoek bleek kortgeleden dat 74% van de Nederlandse kinderen elke dag minder dan zestig minuten buiten speelt. Dit betekent dat kinderen onmisbare voordelen van buitenspelen mislopen, zoals fysieke fitheid, intellectuele stimulatie en sociale vaardigheden.