Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

De uitslag van de babyfoon met camera test

ShopvoorgezondheidGoedemiddag en welkom allemaal op mijn blog. Ik zie dat ik de laatste tijd steeds meer bezoekers op mijn blogpagina krijg, bedankt hiervoor. Ik probeer jullie dan ook zoveel mogelijk tips te geven omtrent alles wat te maken heeft met wonen. Vandaag wil ik hier iets van gaan afwijken. Het onderwerp in dit artikel is namelijk de babyfoon met camera test.

babyfoon met camera testEen van de redenen waarom mensen kunnen gaan verhuizen is omdat ze een gezinsuitbreiding hebben. Omdat deze groep het vaak al druk genoeg heeft, hebben zij niet de tijd om producten met elkaar te vergelijken en zo de beste aankoop te kunnen doen. Gelukkig ga ik deze mensen vandaag helpen.

Wat kwam eruit die test?

De site waar ik in het verleden al enkele aankopen heb gedaan levert ook babyfoons. Deze webshop heet shopvoorgezondheid.nl. Het verkoopt zoals de naam al doet vermoeden alles op gebied van gezondheid. Hier horen natuurlijk ook babyfoons bij. Dit zijn volgens de Consumentenbond de beste in 2015. Er werd onder meer gekeken naar de volgende factoren: bereik, batterijduur, functies, beeldmogelijkheden, geluidskwaliteit, beeldkwaliteit Etc.

De beste babyfoons zijn: Philips Avent babyfoon SCD560, Alecto DBX-88 babyfoon en Alecto IVM-200 Smart Babycamera. Elk heeft natuurlijk zijn eigen sterke en zwakkere kwaliteiten. Het is dan ook maar net waar de klant het meeste waarde aan hecht. Die een wil er perse eentje met camera en de ander vindt bereik belangrijk. Vandaar dat het slimmer is om er zelf eens naar te kijken online en zelf tot een conclusie komen.

Babyfoon