Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Zeer tevreden over Jablotron

JablotronAfgelopen maand had ik en Jablotron gekocht bij de alarmsysteemexpert. Ik kwam bij hun terecht via goede kennissen. Hun hadden al goede ervaringen met het bedrijf en adviseerde mij om ook een beveiligingssysteem aan te schaffen. Zo vertelde ze mij dat ze erg voordelig waren en kwaliteit leveren. Elke klant vind deze twee punten belangrijk. Ik ben daarom ook direct gaan kijken op de website voor meer informatie.

Op de website vond ik veel informatie. Toch vond ik het fijn om even telefonisch contact op te nemen met het bedrijf. Op deze manier krijg je een goede indruk van de werkwijze van het bedrijf. Tijdens het gesprek werd ik vriendelijk te woord gestaan en kreeg ik duidelijk antwoorden op mijn vragen. Zo werd mij geadviseerd om een Jablotron te nemen. Het is een bekend merk dat uitstekend werkt. Op internet stonden veel goede recensies over het merk. Wat betreft de kosten viel het ook reuze mee. Ik had namelijk verwacht veel meer kwijt te zijn!

Uitstekende service. eminent-em8610-draadloos-gsm-alarmsysteem

Na het telefoongesprek had ik besloten om op de website een Jablotron te kopen. Het ging erg gemakkelijk. Het betalen was goed beveiligd en alles stond duidelijk aangegeven. Je kon op meerdere manieren betalen, dus top! In totaal duurde het maar twee dagen voordat ik mijn bestelling binnen had. Het installeren was erg gemakkelijk. Ik ben weleens waar handig, maar ik weet zeker dat iedereen het kan. Natuurlijk heb ik hem een aantal keren uitgeprobeerd. Hij functioneerde perfect. Het maakt veel lawaai en dat is precies wat ik moet hebben. Het moet zo hard gaan dat ze het 5km verder nog horen.

Sinds dat we dit systeem hebben slapen we vele malen beter. Het is daarom ook echt een aanrader om er een aan te schaffen. Succes met bestellen! Op de website vind je meer informatie!