Direct Huren Hoogeveen

Huren omstreken Hoogeveen

Bordestrap aanschaffen om veilig te werken

Bordestrap

Onlangs hebben mijn man en ik een hele goede bordestrap aangeschaft. Wij hebben onlangs een huis gekocht, waar heel wat aan geklust moet worden. Dat wisten wij en dat vinden wij ook helemaal niet erg. Mijn man en ik zijn beiden behoorlijk handig en kunnen heel veel zelf. Maar daarvoor hadden wij wel wat materialen nodig om het werk veilig te doen, waaronder ook een goede trap. Wij zijn een aantal bouwmarkten en winkels af geweest om te kijken naar een trap. Dat viel ons best wel tegen, want of de kwaliteit was niet goed of de prijzen waren behoorlijk hoog voor het product. Zo zijn wij gaan zoeken op het internet. Zo kwamen wij terecht op de website van: VDSTEENXXL. Dit bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van trappen, ladders en steigers.

Bordestrap

Bordestrap in diverse maten

Of jij nou een hoge trap of een lage trap nodig hebt, op deze website kan jij het vinden. De trap is namelijk te koop vanaf twee treden tot en met twaalf treden. Wij hebben de keuze gemaakt voor de ASC Twin-Deck met zes treden. Zo kunnen wij overal in de hoogte goed bij komen. De topdek van de trap is voorzien van uitsparingen om verschillende tools in op te slaan. Ook heeft het een haak om een emmer aan op te hangen. Wij hebben gelijk twee stuks besteld, zodat wij allebei een eigen trap hebben. De constructie is ook erg goed en heel veilig. Het antislipdeck zorgt ervoor dat de bordestrap niet gaat schuiven en stabiel blijft staan.

Bordestrap

Snelle levering

De op de website vermelde producten zijn allemaal uit eigen voorraad leverbaar. Dit allemaal voor een hele scherpe prijs. Onze trappen werden heel snel geleverd en zo konden wij snel aan de slag. Ook heeft dit bedrijf een winkel in Valkenswaard. Kijk eens op de website voor het aanbod van de bordestrap of één van de andere artikelen.